Mostecká plavkyně obhájila tituly na mistrovství republiky

Memoriál Jaroslava Jezbery - Chomutov 27.4. -výsledky | Letní soustředění Litomyšl - informace | Ústí - 4.-5.5. - příjatí | Wels - 18.-19.5. - přihlášení

O víkendu se konalo mistrovství České republiky v plavání třináctiletého žactva. Plavecký klub Most měl na těchto závodech jedno želízko v ohni. O jeho výsledcích informoval předseda PK Most Renné Komínek.

V Jihlavě se představilo celkem 180 plavců ze 74 klubů. Pavlína Komínková z PK Most jela obhajovat tituly na tratích 100 a 200 metrů prsa.

Připravovala se pod vedením trenérů Jana Boudníka a Jana Průdka a tato spolupráce opět přinesla ovoce. Pavlína obhájila oba tituly a stala se královnou třináctiletých plavkyň v disciplíně prsa na 100 i 200 metrů. Těmito výsledky si řekla o nominaci na Letní olympijské hry dětí a mládeže, které se budou příští rok konat v Českých Budějovicích.

Poděkování patří městu Most, které Pavlínu jako nadějného sportovce podporuje. "Pájá je trochu smutná, protože skončila těsně za svým osobákem na 200 metrů prsa, který chtěla zlepšit. Jí i trenérům patří velký dík za jejich obětavost a nadšení," uzavírá Renné Komínek.