V sobotu 13. jsme závodili v Litvínově

Praha Radlice - výsledky | Jarní cena nejmladšího žactva Chomutov 23.3. - výsledky | Mostecké oddílové závody 4.4. | Kraulařský víceboj Bílina 6.4. - přihlášení | Jarní cena Prahy

Naši plavci o víkendu závodili v litvínovském bazénu. Na závodech vypsaných ve všech věkových kategoriích plavalo dvacet našich plavců.

Nejvíce se dařilo tomu nejmladšímu. Osmiletý Tobias Student vyhrál oba své závody v kategorii devítiletých plavců a získal pohár na 50m volný způsob i 50m prsa. Současně zlepšil oddílový rekord osmiletých plavců na 50m volný způsob 0:34,59.
Pavlína Komínková na 50m volný způsob skončila těsně pod stupni vítězů mezi devítiletými žačkami, když časem 0:40,60 zaplavala nový oddílový rekord osmiletých žaček.
Na medailové pozice se z mosteckých plavců prosadila Valentýna Studentová ve své nejsilnější disciplíně 100m prsa, kdy časem 1:22,71 vylepšila své maximum a obsadila druhé místo v kategorii 12-ti letých žaček. Zároveň výrazným zlepšením na 100m motýlek 1:19,98 vybojovala třetí místo a nový oddílový rekord v této věkové kategorii.

Všem plavcům kteří si zlepšili osobní maxima gratuluji.

Roman