Mostecká štafeta získala stříbro na Mistroství ČR 12-ti letého žactva.

Praha Radlice - výsledky | Jarní cena nejmladšího žactva Chomutov 23.3. - výsledky | Mostecké oddílové závody 4.4. | Kraulařský víceboj Bílina 6.4. - přihlášení | Jarní cena Prahy

Broňa Prokešová, Valentýna Studentová, Sára Černá a Pavlína Smrčková vyplavaly stříbrnou medaili na Mistroství ČR 12-ti letého žactva v Kopřivnici na trati 4x50m polohový závod.

Závodů v Kopřivnici se zúčastnila hned pětice mosteckých plavců. Úspěšná děvčata ze štafety doplnil ještě Marek Brázda, který v závodě 200m motýlek skončil těsně pod stupni vítězů na čtvrtém místě. Do první desítky se proplaval ještě na poloviční trati kde skončil osmý.
Valentýně Studentové se dařilo na prsařských tratích. Na 100m skončila pátá a na 200m devátá.
Za zmínku stojí i dva oddílové rekordy. Broňa Prokešová zlepšila svým výkonem ze štafety oddílový rekord 12-ti letých žaček na 50m znak na 0:35,66 a Valentýna Studentová na 400m polohový závod na 6:04,44.
V soutěži jednotlivců závodili ještě Sára Černá a Pavlína Smrčková.
Současně se závody v Kopřivnici se konaly i další MČR za účasti mosteckých plavců.
MČR 14-ti letého žactva v Českých Budějovicích se zúčastnila Kateřina Pospíšilová.
MČR 13-ti letých placů v Plzni se zúčastnil Tomáš a Lukáš Novotný.
A o týden dříve si zaplavaly Barbora Boříková a Nela rulfová na poháru Čech v kategorii 10-ti letého respektive 11-ti letého žactva.

Záznam úspěšné mostecké štafety. Dráha č 2 (úplně vlevo z pohledu kamery), na sousední dráze plave štafeta plaveckého klubu Kuřim - vítěz a na dráze č. 4 celkově třetí PK Litoměřice.

Nejrychlejší rozplavba na 100m Prsa. Na sráze č.1 mostecká Valentýna Studentová, která skončila celkově pátá.

Roman