Meziměstské přebory v Mělníku.

Memoriál Jaroslava Jezbery - Chomutov 27.4. - přijatí

Zkušení a začínající plavci se zúčastnili závodů, které pořádal Klub plavců Mělnických. Do Mělníku tak zavítalo celkem 31 závodníků, čtyři trenéři, dva rozhodčí a rodiče, kteří přijeli povzbudit své ratolesti.

Závody byly rozděleny do kategorií po jednotlivých ročnících od nejmladších devítiletých a mladších až po kategorii 14-ti letí a starší. Pro některé to byly první závody v životě jiným to umožnilo bojovat o stupně vítězů se stejně starými soupeři z Ústí, Litvínova, Litoměřic, Loun, Lovosic, Děčína, Krupky a Mělníka.
Nejvíce vítězství si ze závodů odvezl Jan Průdek, který zvítězil 10x ze 14 startů, mezi další vítěze se zapsali Veronika Vopatová, Lukáš Novotný, Valentýna Studentová, Sára Černá, Aleš Trunschka, Tomáš Najmon, Pavlína Komínková, Tomáš Kunst a Tobias Student. Celkem si naši plavci odvezli 61 diplomů.
Hned pěti našim plavcům se podařilo vylepšit oddílové rekordy ve své věkové kategorii. Monika Novotná zlepšila 50m prsa mezi staršími dorostenkami, Sára Černá 100m volný způsob a 100m motýlek mezi 12-ti letými žačkami. Ve stejné kategorii Valentýna Studentová dosáhla na nejlepší časy na 200m motýlek a 200m polohový závod.
V kategorii nejmladších 8-mi letých žáků zlepšila 100m znak Pavlína Komínková a Tobias Student, který vylepšil své nejlepší výkony na 100m znak, 100m prsa a 200m polohový závod.